Se opp for MobilePay om du reiser kollektivt

Publisert 21. juni 2016 /

Av: Danske Bank

Fra 27. juni kan du betale med MobilePay i RuterBillett-appen, og i den anledning kan det lønne seg å se opp for oss om du er ute og reiser kollektivt i Oslo-området.

Det skal alltid lønne seg å ha MobilePay, og fra og med 27. juni kan alle som reiser kollektivt i Oslo og Akershus, betale med MobilePay i RuterBillett-appen.

«Vi har nettopp lansert mobilbetaling hos NSB, og nå er Ruter rett rundt hjørnet. Det er gode nyheter for alle som reiser kollektivt i Oslo og Akershus, og et klart tegn på at mobilbetaling nå kommer for fullt også i Norge, noe vi selvfølgelig er veldig glade for», sier Knut Anders Wangen, sjef for MobilePay Norge.

500 kroner i premie

«For å feire lanseringen, har vi lyst til å gjøre noe hyggelig for alle som bruker MobilePay, samt få flere Ruter-reisende til å se fordelene ved å laste ned og bruke appen vår.»

I tidsrommet mellom 20. juni og 1. juli vil vi være til stede ved en rekke kollektive knutepunkt hvor vil spørre tilfeldige reisende om de bruker MobilePay. Hvis man kan vise at man har lastet ned MobilePay, samt registrert seg i appen, får man 500kr på stedet, sier Wangen.

Og vinnersjansene er gode.

«I løpet av 14 dager har vi som mål å dele ut premier til hele 1000 stykker. Vi håper dette kan være en gledelig overraskelse for alle som blir stoppet, samtidig som det skaper oppmerksomhet rundt Ruter-lanseringen vår», sier Wangen.

Sånn fungerer det
MobilePay er Nordens ledende mobilbetalingsløsning, med hele tre millioner brukere. Du kan allerede betale med MobilePay hos en rekke butikker og nettbutikker, og nå også når du kjøper billett NSB- og RuterBillett-appen.

Ha kortet ditt ett sted

Mange har allerede registrert VISA- eller kredittkortet sitt i RuterBillett-appen, men det er fortsatt en rekke fordeler ved å velge MobilePay som betalingsmåte.

«Den største fordelen med MobilePay er at man har kortene sine ett sted. Man slipper å legge igjen kortinformasjonen sin hos en rekke aktører, og i tillegg trenger man kun å oppdatere kortinformasjonen sin én gang, om man for eksempel får nye kort. På sikt, når mobilbetaling virkelig setter seg i det norske markedet, vil dette være en stor fordel, både fordi det er sikkert, men også fordi det er raskt og enkelt», sier Wangen.

MobilePay er gratis å bruke, og fungerer uansett bank. Last ned MobilePay i App Store, Google Play eller Windows Phone Store.
Kommentarer

There are no comments

Legg inn kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *Flere artikler


Tips og råd til din bedrift

Generasjonsskifte – planlegg med hjertet

Av: Author Image Danske Bank

Mer enn 65% av bedrifter i Norge er familiebedrifter.* Noen bedrifter har planene klare om hvem som skal overta. I andre familiebedrifter kan dette være uavklart av mange forskjellige årsaker. Det viser seg at svært mange eierskifter forårsakes av uventede hendelser, plutselig hjertestans eller ulykker. Da kan det være lurt å ha tenkt igjennom arverekken på forhånd.

Les mer
Makronytt

Markedsturbulens, men ingen alvorlig krise

Av: Author Image Danske Bank

Alle regionale aksjemarkeder og sektorer ble rammet med kursfall de siste dagene, og i de fleste utviklede økonomier er avkastningen for i år betraktelig redusert.

Les mer
Smarte vaner

Derfor er sparing så vanskelig

Av: Author Image Danske Bank

Hjernen vår er ikke spesielt god til å prioritere langsiktig sparing. Det gjør dessverre ikke temaet mindre viktig. Her er ekspertenes beste tips for å overvinne naturen. 

Les mer