Appen MobilePay er klar for fotball-EM!

Publisert 9. juni 2016 /

Av: Danske Bank

Mindre tid i kø, mer tid til å følge med på kampen! MobilePay er stolt samarbeidspartner, og kan brukes når Fotballfesten.no går av stabelen på Kontraskjæret i Oslo til helgen. MobilePay er glade for at festivalen satser på teknologi som vil forkorte køene og øke gleden – både for deltagere og arrangører.

Du har lenge kunnet betale med MobilePay i en rekke butikker, og tidligere i sommer lanserte vi betaling på nett. Nå står festivalene for tur, og først ut er Fotballfesten på Kontraskjæret i Oslo.

– Vi har et bredt og kravstort publikum, og vår jobb er derfor hele tiden å søke etter nye og enklere løsninger. Avtalen med MobilePay gjør at vi raskt nærmer oss en fullgod betalingsløsning, som fungerer både på nett og i salgsstedene våre på Kontraskjæret. Vi gir kundene en tryggere og mer effektiv håndtering, noe som ikke minst korter ned køer og ventetid, slik at alle kan bruke tiden på fotball, venner og fest, sier Peter Eikeland, partner i selskapet bak Fotballfesten.

FOTBALLGLAD: Knut Anders Wangen, leder for MobilePay Norge.

– For å motivere flest mulig til å ta i bruk ny teknologi – og dermed gi alle mer tid til å være sammen, og mindre tid i kø – vil vi gjøre mange stunts og være kraftig til stede under hele Fotballfesten. De som er aktive MobilePay-brukere kan bli plukket ut til spesialbehandling, som å bli overført til ”fast track”-systemer forbi køene eller motta VIP-billetter underveis i Fotballfesten. Vi vil også vise filmer og plakater underveis som viser hvor enkelt du kan sette opp MobilePay-appen, og hvor enkelt det er å betale. Uansett får alle en inkludert premie: Kortere køer der betaling skal skje, forteller Knut Anders Wangen, leder for MobilePay i Norge.

www.fotballfesten.no kan man lese alt om arrangementet og kjøpe billetter. Tusenvis av publikummere er ventet på Kontraskjæret allerede når fotball-EMs åpningskamp mellom Frankrike og Romania sparkes i gang fredag 10. juni kl. 21.00. Festen vil vare helt til finalen går av stabelen den 10. juli.
Kommentarer

There are no comments

Legg inn kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *Flere artikler


Tips og råd til din bedrift

Generasjonsskifte – planlegg med hjertet

Av: Author Image Danske Bank

Mer enn 65% av bedrifter i Norge er familiebedrifter.* Noen bedrifter har planene klare om hvem som skal overta. I andre familiebedrifter kan dette være uavklart av mange forskjellige årsaker. Det viser seg at svært mange eierskifter forårsakes av uventede hendelser, plutselig hjertestans eller ulykker. Da kan det være lurt å ha tenkt igjennom arverekken på forhånd.

Les mer
Makronytt

Markedsturbulens, men ingen alvorlig krise

Av: Author Image Danske Bank

Alle regionale aksjemarkeder og sektorer ble rammet med kursfall de siste dagene, og i de fleste utviklede økonomier er avkastningen for i år betraktelig redusert.

Les mer
Smarte vaner

Derfor er sparing så vanskelig

Av: Author Image Danske Bank

Hjernen vår er ikke spesielt god til å prioritere langsiktig sparing. Det gjør dessverre ikke temaet mindre viktig. Her er ekspertenes beste tips for å overvinne naturen. 

Les mer