Akademikere kan bestille møte med rådgiver utenfor vanlig kontortid - Danske Bank Stories

Akademikere kan bestille møte med rådgiver utenfor vanlig kontortid

Publisert 12. desember 2017 /

Av: Danske Bank

Vi ønsker å bli enda mer tilgjengelige for deg som har det travelt. Derfor kan du som Akademikerkunde nå avtale møter med våre rådgivere helt frem til kl. 19. I tillegg stiller vi også med både privat- og bedriftsrådgiver, om du vil slå to fluer i en smekk.

Ukedagene går fort unna for mange, med travle dager med pasienter og kunder, og da kan det være vanskelig å finne tid til å snakke med oss om ditt privat- og bedriftsengasjement. Fra og med denne uken gir vi deg derfor nå mulighet til å avtale et møte frem til klokken 19.00 mandag til torsdag, slik at du kan nå oss når det passer best for deg.

Dette er områder våre eksperter kan hjelpe deg med:

 

  • Effektivisering av driften
  • Skal du eie eller lease utstyr?
  • Hvordan bør du plassere ditt overskudd?
  • Hvilken selskapsform skal din virksomhet ha?
  • Hva bør du tenke på dersom du skal kjøpe eller selge en praksis/et selskap?
  • Hvordan kan du finansiere videre planer for din bedrift?

Det er fint mulig å diskutere både ditt privat- og bedriftsengasjement i samme møte – dersom du ønsker dette involverer vi to spesialister fra vår side, slik at du får rask og god rådgivning.

Vi kan enkelt nås på tlf. (987) 05550, eller du kan booke et møte før eller etter jul ved å trykke på knappen under. Det tar ca ett minutt å gjennomføre møtebestillingen.
Kommentarer

There are no comments

Legg inn kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *Flere artikler


Tips og råd til din bedrift

Generasjonsskifte – planlegg med hjertet

Av: Author Image Danske Bank

Mer enn 65% av bedrifter i Norge er familiebedrifter.* Noen bedrifter har planene klare om hvem som skal overta. I andre familiebedrifter kan dette være uavklart av mange forskjellige årsaker. Det viser seg at svært mange eierskifter forårsakes av uventede hendelser, plutselig hjertestans eller ulykker. Da kan det være lurt å ha tenkt igjennom arverekken på forhånd.

Les mer
Makronytt

Markedsturbulens, men ingen alvorlig krise

Av: Author Image Danske Bank

Alle regionale aksjemarkeder og sektorer ble rammet med kursfall de siste dagene, og i de fleste utviklede økonomier er avkastningen for i år betraktelig redusert.

Les mer
Smarte vaner

Derfor er sparing så vanskelig

Av: Author Image Danske Bank

Hjernen vår er ikke spesielt god til å prioritere langsiktig sparing. Det gjør dessverre ikke temaet mindre viktig. Her er ekspertenes beste tips for å overvinne naturen. 

Les mer