Danske Challenge

Publisert 17. februar 2017 /

Av: Danske Bank

Har du en ide om fremtidens bank?

Danske Bank er en utfordrer i det norske markedet. I Norge er vi en stor bank, men ingen storbank.  Stor nok til å utgjøre en forskjell, men liten nok til å finne de smarte løsningene. Og nå trenger vi deg for å sikre at vi har de beste løsningene også i fremtiden.

Du får nå en «once in a lifetime» mulighet til å bli kjent med Norges utfordrerbank på innsiden og være med å påvirke utviklingen av fremtidens bankløsninger. Er det her karrieren din starter?

What does it take?

Danske Bank inviterer økonomistudenter på NTNU til tvekamp i innovasjon.  Følg med på Facebook og din studentforening for mer informasjon. Du må ha kommet i ditt tredje studieår eller lengre for å kunne delta.

The Winner takes it all

Vinnerne får besøke Danske Bank i København og kommer på innsiden av et av Nordens ledende finanskonsern. Ta turen på Strøget, en av Europas lengste gågater med gode shoppingmuligheter. Eller frister det mer å besøke Carlsberg, det verdenskjente bryggeriet?

Send inn et kort motivasjonsbrev hvor du beskriver deg og dine studievenner. Hvorfor er dere et bra team, hvilke ambisjoner har dere for fremtiden og hvordan vil dere bruke utdannelsen til å påvirke digitaliseringen av næringslivet? Klarer du å overbevise oss om at dere har det som skal til for å forme fremtidens bankløsninger, så ses vi i Søndre gate den 9. & 10.mars!

Send søknaden til din respektive studentforening på følgende adresser:

  • case@econnect-ntnu.no
  • leder@nuhhit.no
  • case@bindeleddet.ntnu.no

Er du ikke tilknyttet de nevnte studentforeningene, men ønsker å delta, send henvendelsen til idc@danskebank.no

Søknadsfrist: 5. mars 2017.
Kommentarer

There are no comments

Legg inn kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *Flere artikler


Tips og råd til din bedrift

Generasjonsskifte – planlegg med hjertet

Av: Author Image Danske Bank

Mer enn 65% av bedrifter i Norge er familiebedrifter.* Noen bedrifter har planene klare om hvem som skal overta. I andre familiebedrifter kan dette være uavklart av mange forskjellige årsaker. Det viser seg at svært mange eierskifter forårsakes av uventede hendelser, plutselig hjertestans eller ulykker. Da kan det være lurt å ha tenkt igjennom arverekken på forhånd.

Les mer
Makronytt

Markedsturbulens, men ingen alvorlig krise

Av: Author Image Danske Bank

Alle regionale aksjemarkeder og sektorer ble rammet med kursfall de siste dagene, og i de fleste utviklede økonomier er avkastningen for i år betraktelig redusert.

Les mer
Smarte vaner

Derfor er sparing så vanskelig

Av: Author Image Danske Bank

Hjernen vår er ikke spesielt god til å prioritere langsiktig sparing. Det gjør dessverre ikke temaet mindre viktig. Her er ekspertenes beste tips for å overvinne naturen. 

Les mer