Danske Bank sponser OL-klare Signe fra Tana

Publisert 8. juli 2016 /

Av: Danske Bank

Bryteren Signe Marie Fidje Store (20) skriver norsk idrettshistorie når hun som første kvinnelige bryter gjennom tidene, deltar i OL i Brasil.

– Frem til nå har gratis hårklipp hos den lokale frisøren i Tana vært den eneste sponsingen i min idrettskarriere. Sponsoravtalen med Danske Bank gir meg større pusterom i hverdagen og gjør det lettere for meg å konsentrere meg om det sportslige, sier Signe Marie Fidje Store.

Store er vokst opp i Tana i Øst-Finmark. At det var bryting hun skulle drive med var ingen selvfølge. Men da hun ble dratt med av et par klassevenninner i 11-års alderen tok det ikke lang tid før hun forstod at hun hadde et stort talent:

– For meg er bryting den ultimate idrett. Den samler alt i ett, akrobatikk, lek, styrke og kondis, sier Store.

I mai i år kom hennes definitive gjennombrudd da hun kvalifiserte seg til OL. Og gjennom hennes gledeshyl formidlet av NRK ble hun raskt et yndet medieobjekt. I disse dager er hun i Oslo for å gjøre sine siste forberedelser til mesterskapet i Brasil i starten av august.

Hun trener to ganger om dagen og har de siste årene gitt alt for å nå verdenstoppen. Nettopp dette har fått Danske Bank til å inngå en en toårig sponsoravtale med finnmarkingen.
– Signe Marie har en unik historie og hun har virkelig gått sine egne veier. Bryting er ingen stor idrett i Tana og mot alle odds er Signe Marie blitt en idrettsutøver i verdensklasse, sier Ole Kristian Hansen, marketingsjef i Danske Bank.
Sponsoratet av Store inngår i Danske Bank sitt nye Utfordrer-konsept, der Danske Bank ønsker å sponse litt utradisjonelle utøvere på vei mot toppen.
– Både Signe Marie og Danske Bank er utfordrere på hver vår måte. Vi gleder oss til å følge hennes kamper i OL, sier Hansen.

Det ligger et enormt slit bak OL-plassen til 20-åringen. Allerede som 15-åring flyttet hun to hundre mil hjemmefra til Oslo for å gå på toppidrettsgymnas på Stabekk.
Men på tross av at idretten har tatt mye fokus i ungdommen har dette ikke gått ut over skolearbeidet og hun avsluttet med svært gode karakterer fra videregående.

Store har en rekke internasjonale medaljer i europamesterskap for ungdom og junior. Hun ble norgesmester for første gang som 12-åring.

DSC_0346-v2
Kommentarer

There are no comments

Legg inn kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *Flere artikler


Tips og råd til din bedrift

Generasjonsskifte – planlegg med hjertet

Av: Author Image Danske Bank

Mer enn 65% av bedrifter i Norge er familiebedrifter.* Noen bedrifter har planene klare om hvem som skal overta. I andre familiebedrifter kan dette være uavklart av mange forskjellige årsaker. Det viser seg at svært mange eierskifter forårsakes av uventede hendelser, plutselig hjertestans eller ulykker. Da kan det være lurt å ha tenkt igjennom arverekken på forhånd.

Les mer
Makronytt

Markedsturbulens, men ingen alvorlig krise

Av: Author Image Danske Bank

Alle regionale aksjemarkeder og sektorer ble rammet med kursfall de siste dagene, og i de fleste utviklede økonomier er avkastningen for i år betraktelig redusert.

Les mer
Smarte vaner

Derfor er sparing så vanskelig

Av: Author Image Danske Bank

Hjernen vår er ikke spesielt god til å prioritere langsiktig sparing. Det gjør dessverre ikke temaet mindre viktig. Her er ekspertenes beste tips for å overvinne naturen. 

Les mer