Betal togreisen med MobilePay

Publisert 15. juni 2016 /

Av: Danske Bank

Skal du reise med toget i ferien, kan du enkelt betale billetten med mobilen.

Skal du reise med toget i ferien, kan du enkelt betale billetten med mobilen. 

Fra og med i dag kan reisende med NSB betale for togreisen med appen MobilePay. Du behøver ikke lenger å taste inn dine kortopplysninger, men kan enkelt ”swipe” deg fra A til B.

NSB app gir de reisende fra i dag av muligheten til å betale med MobilePay på alle billettyper; periodebilletter både for NSB, Ruter, Kolumbus og Skyss,  samt enkeltbilletter for NSB og Ruter.

– Ved å tilby de reisende med NSB å betale med MobilePay blir vi først ute med mobilbetaling på tog i Norge, og vi tror vi at svært mange vil oppdage hvor enkelt og raskt man kan betale togreisen med denne løsningen, sier landsjef i Danske Bank, Trond F. Mellingsæter.

Mange av de reisende med NSB benytter i dag digitale løsninger, og de ønsker at det skal være enkelt og raskt å kjøpe billett. Nå kan du enkelt benytte MobilePay som betalingsløsning i NSB sin egen app.

– NSBs mest fornøyde kunder, er de som i dag benytter NSB app. Nå har app blitt vår største salgskanal, og ved å tilby enda enklere betalingsløsninger  vil dette bli en enda mer attraktiv løsning for våre kunder, sier Kristin Kjøge Jansson, leder for salgskanaler i NSB.

Slik benytter du MobilePay i NSB app:

1) Finn reise
2) Velg MobilePay som betalingsmåte – logg inn med kode/fingeravtrykk og bekreft med swipe. Så få du kvittering
3) Billetten ligger klar i NSB-appen
Kommentarer

There are no comments

Legg inn kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *Flere artikler


Tips og råd til din bedrift

Generasjonsskifte – planlegg med hjertet

Av: Author Image Danske Bank

Mer enn 65% av bedrifter i Norge er familiebedrifter.* Noen bedrifter har planene klare om hvem som skal overta. I andre familiebedrifter kan dette være uavklart av mange forskjellige årsaker. Det viser seg at svært mange eierskifter forårsakes av uventede hendelser, plutselig hjertestans eller ulykker. Da kan det være lurt å ha tenkt igjennom arverekken på forhånd.

Les mer
Makronytt

Markedsturbulens, men ingen alvorlig krise

Av: Author Image Danske Bank

Alle regionale aksjemarkeder og sektorer ble rammet med kursfall de siste dagene, og i de fleste utviklede økonomier er avkastningen for i år betraktelig redusert.

Les mer
Smarte vaner

Derfor er sparing så vanskelig

Av: Author Image Danske Bank

Hjernen vår er ikke spesielt god til å prioritere langsiktig sparing. Det gjør dessverre ikke temaet mindre viktig. Her er ekspertenes beste tips for å overvinne naturen. 

Les mer