Tilbyr kundene å betale med mobilen, gratis. - Danske Bank Stories

Tilbyr kundene å betale med mobilen, gratis.

Publisert 14. august 2017 /

Av: Danske Bank

Med elleve utsalgssteder er det viktig for Rosenborg Bakeri å tilby gode betalingsmuligheter. De var derfor raskt ute med Mobilepay MyShop da løsningen nylig ble lansert.

MyShop gjør det nemlig mulig å betale for varer med mobilen. For Rosenborg Bakeri er dette en god løsning, ettersom de forventer at flere og flere vil betale med mobilen framover.

Det var enkelt å få på plass MyShop på utsalgsstedene våre og vi ser mange fordeler for driften. Kundene har større valgfrihet når de skal betale og vi kan håndtere færre kontanter. Samtidig får vi en god og oversiktlig rapport over innbetalinger, forteller ansvarlig for utsalgssteder Kristi Helgesen.

MyShop er en løsning tilpasset små og mellomstore bedrifter som ønsker en rask og enkel betalingsløsning ved salg av varer og tjenester. Bedriften kan redusere kostander ved kontanthåndtering og øke salget ved å tilby mobilbetaling for kunder som foretrekker dette, eller ikke har kort eller kontanter. I tillegg er tjenesten gratis ut 2017 og krever ingen integrasjon.

Løsningen fungerer ved at kunden betaler fra mobilen sin til et femsifret nummer som opprettes for bedriften. Alternativt kan man holde mobilen sin inntil bedriftens mobil, eller ved å skanne en QR-kode.

Se video under der Rosenborg Bakeri deler sin erfaring med MyShop.

Q&A MyShop / ofte stilte spørsmål

Hvordan betaler kunden med løsningen?

Det er tre måter å betale med MyShop:

1) Selger har MyShop-appen installert og denne får funksjonalitet som betalingsterminal. Kunden ‘tapper’ sin mobil mot betjeningens mobil/nettbrett og swiper for å godkjenne betalingen.

2) Kunden skanner en QR-kode

3) Kunden betaler til et femsifret-nummer

Hvordan kan jeg bruke MyShop-appen som betalingsterminal?

Når du har installert MyShop-appen og bekreftet utsalgsstedet ditt, vil du kunne bruke mobilen/nettbrettet som betalingsterminal. Denne løsningen er avhengig av at både sender og mottaker har Bluetooth slått på.

Slik fungerer løsningen:

  • Åpne MyShop-appen
  • Trykk på «Forespør» i toppmenyen
  • Angi beløp og trykk » Forespør»
  • Kunden åpner sin MobilePay-app og holder sin mobil mot din mobil
  • Beløpet vil nå vises på kundens skjerm, og kunden swiper for å godkjenne betaling

Kan jeg opprette flere MobilePay-nummer for min bedrift?

Du kan opprette så mange MobilePay-nummer du har bruk for. Dette koster ikke noe ekstra. Det kan for eksempel være fint å ha et nummer per utsalgssted om din bedrift har behov for det.

Hvor finner jeg oversikt over overføringer til min konto?

Du kan se alle overføringer i Bedriftsportalen. Her kan du også se detaljert informasjon om den enkelte overføringen og filtrere på dine ulikeutsalgssteder og dato/periode.

Når blir oppgjøret overført til min konto?

Overføringer til din konto skjer en gang om dagen.

 

Les mer om hvilke fordeler MyShop vil ha for din bedrift.
Kommentarer

There are no comments

Legg inn kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *Flere artikler


Tips og råd til din bedrift

Generasjonsskifte – planlegg med hjertet

Av: Author Image Danske Bank

Mer enn 65% av bedrifter i Norge er familiebedrifter.* Noen bedrifter har planene klare om hvem som skal overta. I andre familiebedrifter kan dette være uavklart av mange forskjellige årsaker. Det viser seg at svært mange eierskifter forårsakes av uventede hendelser, plutselig hjertestans eller ulykker. Da kan det være lurt å ha tenkt igjennom arverekken på forhånd.

Les mer
Makronytt

Markedsturbulens, men ingen alvorlig krise

Av: Author Image Danske Bank

Alle regionale aksjemarkeder og sektorer ble rammet med kursfall de siste dagene, og i de fleste utviklede økonomier er avkastningen for i år betraktelig redusert.

Les mer
Smarte vaner

Derfor er sparing så vanskelig

Av: Author Image Danske Bank

Hjernen vår er ikke spesielt god til å prioritere langsiktig sparing. Det gjør dessverre ikke temaet mindre viktig. Her er ekspertenes beste tips for å overvinne naturen. 

Les mer