Syv originale bryllupsgaver

Publisert 16. mai 2017 /

Av: Danske Bank

Skal du i bryllup i sommer og trenger tips til gaver som ikke tømmer sparekontoen? Her er syv gode tips til deg som ønsker å finne på noe mer spennende enn å kjøpe en gave fra brudeparets ønskeliste. Og du, en fin bryllupsgave trenger ikke nødvendigvis å være dyr – det viktigste er at den er personlig og kommer fra hjertet!

1. Frukttre

Et frukttre er en ypperlig gave til brudeparet, og noe de kan ha glede av i mange år fremover. Denne gaven passer spesielt godt om paret har kjøpt nytt hus (med litt ekstra plass i hagen).

2. Kunst

Om du kjenner brudeparets stil og smak godt, er kunst en personlig og fin gave å gi. Kunst finnes i alle prisklasser og former, og trenger ikke å være lagd av en kjent kunstner for å falle i smak. Kanskje du selv er litt kunstnerisk? Da kan det være fint å lage en personlig illustrasjon som kan rammes inn.

3. Hengekøye

Tenk så hyggelig å gi brudeparet en hengekøye til bryllupet! Da kan de nyte en varm sommerkveld i hagen – svingende frem og tilbake mens de mimrer om bryllupet. En hengekøye behøver ikke å koste så mye, men det kan være lurt om flere går sammen – slik at dere kan kjøpe en av god kvalitet.

4. Førsteutgaver av bøker

Om brudeparet har forfattere de liker litt ekstra, er det stas å få førsteutgaver av favorittbøkene. En slik gave viser at du kjenner brudeparet godt og at du vet hva de setter pris på. Førsteutgaver kan du finne på nett, eller du kan prøve lykken på det lokale antikvariatet. En slik gave varer evig!

5. Lagringsvin

Dersom brudeparet setter pris på god vin, kan det være et tips å kjøpe gode lagringsviner. Vinen kan jo for eksempel nytes på bryllupsdagen i årene som kommer. Pakk flaskene pent – og hva med å henge på små lapper med anekdoter?

 

6. Matkurs

La brudeparet få mulighet til å lære seg å lage spennende retter sammen. Et matkurs er en hyggelig gave som begge kan nyte godt av når hverdagen kicker inn.

 

7. Overnatting

Er dere en vennegjeng som ønsker å gi brudeparet en opplevelse? Det finnes mange fine og spesielle hoteller dere kan kjøpe gavekort hos, enten det er i by, på fjellet, eller i mer rustikke omgivelser.

Lagre

Lagre
Kommentarer

There is one comment

Legg inn kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *Flere artikler


Makronytt

Renteøkningen rykker nærmere

Av: Author Image Danske Bank

Som ventet holder Norges Bank renten uendret denne uken. Derimot rykker forventningene til renteøkning over et år frem i tid, til andre kvartal neste år.

Les mer
Smarte vaner

Tjen penger på høstferien

Av: Author Image Danske Bank

Står hytta tom i høstferien? Slik går du fram for sikker utleie av fritidsboligen til ferieglade familier.

Les mer
Makronytt

6 spørsmål om det tyske valget

Av: Author Image Danske Bank

Hva står på spill i det tyske valget, og hvordan kan det påvirke finansmarkedene? Seniorstrateg Christian Lie gir deg svarene.

Les mer